Voor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijf is het belangrijk om eigendommen goed te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Permanent toezicht is hiervoor noodzakelijk, ook wanneer u er niet bent. De 100% secure PAC-gecertificeerde meldkamer van C24 garandeert u optimale beveiliging.

Vanuit deze extra beveiligde meldkamer monitoren onze medewerkers 24/7 uw alarmsystemen. Doordat onze beveiligers speciaal zijn opgeleid om dit te doen, kunnen wij in geval van een melding zeer accuraat reageren en indien nodig direct de veiligheidsdiensten en politie inschakelen.

Grotere pakkans dankzij onze meldkamer

Met deze effectieve alarmopvolging vergroten we de pakkans van indringers aanzienlijk, maar zorgen we bovenal dat u en uw eigendommen veilig en onbeschadigd blijven. C24 stelt in overleg met u een beveiligingsplan op en zorgt ervoor dat nieuwe of bestaande systemen worden aangesloten op onze meldkamer. Wij installeren met zorgvuldig geselecteerde eigen partners of in samenwerking met uw huidige installateur.

Beveiligingssystemen die zijn aangesloten op de PAC van C24 zijn verzekerd van onmiddellijke signalering van elk alarm dat afgaat. Onze centralisten zijn 24/7 – 365 dagen per jaar (be)waakzaam.