C24 heeft camera’s geselecteerd waarmee het mogelijk is om een ‘event melding’ te genereren. Deze is te vergelijken met een melding van een alarmsysteem. Bij een event melding worden de beelden die de melding hebben veroorzaakt doorgestuurd naar onze toezichtcentrale. De centralist kan dan direct beoordelen of er sprake is van een noodsituatie en welke actie dient te worden ondernomen.

C24 maakt alarmverificatie, surveillance en toegangscontrole op afstand mogelijk. Zo wordt manbewaking grotendeels overbodig, wat op zijn beurt weer een kostenbesparing oplevert. En het idee dat u uw eigendommen nooit onbewaakt achter hoeft te laten kan bijzonder geruststellend zijn.

Alarmverificatie

Er kan snel worden vastgesteld of het om loos alarm gaat of dat er daadwerkelijk actie moet worden ondernomen. Alarmverificatie voorkomt irritatie bij sleutelhouders en de politie.

Surveillance

Met behulp van camera’s kunnen objecten, terreinen en productieprocessen onzichtbaar worden bewaakt. Dit vergroot de pakkans en scheelt aanzienlijk in mankracht en dus in kosten.

Toegangscontrole

Na visuele verificatie kunnen de centralisten vanuit de security service desk een slagboom, hek of deur openen. Ook begeleiding tijdens opening en sluiting is mogelijk. Via een intercom kunnen de centralisten communiceren met de mensen die een pand of terrein willen betreden en vaststellen of die personen daartoe gerechtigd zijn.