Helaas ontstaat jaarlijks nog steeds behoorlijk wat schade door inbraak, diefstal en vandalisme. Dit kost niet alleen veel geld en frustratie, het zorgt er ook voor dat bedrijfsprocessen vertraging oplopen. Tijdelijke beveiliging van C24 biedt hierin de oplossing.

Onze geavanceerde beveiligingssystemen bieden de mogelijkheid om uw terrein, object of pand tijdelijk te beschermen tegen ongewenst bezoek. Denk bijvoorbeeld aan een bouwplaats, een leegstaand pand of een woning die in een verkooptraject zit. Wij kunnen u voorzien van camerabeveiliging, alarmsystemen en bijbehorende alarmopvolging.

BouWatch
Een sector die veel gebruikt maakt van de tijdelijke beveiliging van C24 is de bouw. Doordat wij mobiele oplossingen inzetten bent u niet afhankelijk van een internetaansluiting, het enige dat u nodig heeft is een 230V-aansluiting. Zo bent u binnen no time optimaal beveiligd.

Een goed voorbeeld van onze tijdelijke beveiliging is BouWatch. Misschien komt het logo of de kleurencombinatie u wel bekend voor? Dat kan! Bouwplaatsbeveiliging is tegenwoordig helaas noodzaak. De mobiele beveiligingoplossingen die C24 voor BouWatch verzorgt komt u op bijna elke bouwplaats tegen.