Over ons

C24 richt zich op complete beveiligingsoplossingen en dan met name op camera– en alarmsystemen met bijbehorende service abonnementen. Vanuit onze 100% secure PAC-meldkamer monitoren onze deskundige medewerkers uw terrein, object of pand. Door gebruik te maken van Live View kan de politie rechtstreeks meekijken en direct overgaan tot actie als er sprake is van een noodsituatie. Hiermee garandeert C24 u optimale beveiliging.

Naast deze monitoring en het rechtstreeks aansturen van hulpdiensten, kunt u uw eigendommen of personeel ook laten volgen en traceren met het Track & Trace-abonnement van C24. Steeds meer organisaties beschikken over mobiele medewerkers. Track & Trace zorgt ervoor dat zij zich altijd en overal veilig voelen, zeker als hun werkzaamheden risicovolle omstandigheden met zich meebrengen.

Zonder telefoon geen zaken. C24 Teleservice ‘waakt’ graag over uw service afdeling als u zelf niet op kantoor bent. C24 staat uw klanten professioneel te woord en zorgt ervoor dat uw onderneming optimaal bereikbaar is.

Wij zijn een jonge organisatie, maar ons management heeft tientallen jaren ervaring in de beveiligingsbranche. Bij C24 bundelen wij onze krachten en ervaringen om u te verzekeren van onmiddellijke alarmsignalering en -opvolging. Onze centralisten zijn 24/7 – 365 dagen per jaar (be)waakzaam.