Met Track & Trace van C24 kunt u uw eigendommen laten volgen en traceren. Wij werken samen met een Zwitserse organisatie, die hardware levert voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor auto’s, boten, caravans, containers, pakketjes, transporteerbare bedrijfsmiddelen of uw personeel!

Pico Tracker

Met een abonnement op de service desk van C24 kunt u voertuigen, mensen en dieren laten traceren. Voor deze laatste twee groepen hebben we een unieke mini tracker in ons assortiment: de Pico Tracker. De Pico Tracker is bij uitstek geschikt voor het lokaliseren van outdoor-sporters, dieren, kinderen, ouderen of zorgvragers.

Steeds meer organisaties beschikken over mobiele medewerkers. Het gaat dan vaak om mensen die alleen op pad zijn. Natuurlijk wilt u als organisatie precies op de hoogte zijn waar ze zich bevinden, zodat u ze snel en flexibel kunt inzetten als de werksituatie daar om vraagt. Maar dat is niet alles. Track & Trace zorgt er ook voor dat uw mobiele medewerkers zich altijd en overal veilig voelen, zeker als hun werkzaamheden risicovolle omstandigheden met zich meebrengen. Iedereen die is voorzien van een Pico Tracker kan met één druk op de noodknop direct verbinding maken met een vooraf opgegeven contactpunt, zoals een vestiging van een organisatie of de meldkamer van C24.

De Pico Tracker helpt u om de veiligheid van mensen te vergroten en om mensen voortdurend te lokaliseren. De vriendelijke prijs en de geringe afmetingen maken de Pico Tracker toegankelijk voor vrijwel iedereen en voor elk doel.

Gebiedsbewaking via Track & Trace

U kunt ook een bewakingsgebied (virtueel hekwerk) instellen op de trackers van C24. Indien de tracker het ingestelde gebied verlaat of betreed dan ontvangen de ingestelde personen daarvan een SMS-bericht. De positie van de betreffende tracker is vervolgens via een app te volgen.